Учні Богодухівського НВК побували на екскурсії у рятувальників

Учні Богодухівського НВК побували на екскурсії у рятувальників

Нещодавно учні 10-го та 11-го класу Богодухівського навчально-виховного комплексу побували на екскурсії в пожежно-рятувальній частині Чорнобаївського районного сектору УДСНС.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

Під час спілкування з вогнеборцями діти пригадали основні причини виникнення пожеж та повторили правила пожежної безпеки, ознайомились з роботою рятувальників та оглянули транспорт спеціального призначення. Пожежники, в свою чергу, розповіли як оперативно-рятувальний загін реагує на сигнал тривоги, як від їх швидкості та злагодженості дій залежить життя людей. Учні мали змогу оцінити їх захисне спорядження, бойовий одяг, приміряти його та відчути себе справжнім вогнеборцями.

«Професія рятувальника нелегка, треба бути поворотким, грамотно приймати рішення у екстрених ситуаціях, бути професіоналом. Наша з Вами задача: навчитись правильно поводитися з основними засобами пожежогасіння, не допускати помилок під час виникнення надзвичайних ситуацій, навчитись, як поводити себе в зимню погоду на льоду, вдома, щоб не допустити вибуху газу, як поводитися під час виникненнях пожежі. І дуже хотілося б, щоб по закінченню навчання Ви без вагань поповнили ряди рятувальної служби», – звернувся до учнів під час зустрічі Олексій Марков.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x