На 8% недоукомплектовані правоохоронні органи області

На 8% недоукомплектовані правоохоронні органи області

Це один із найкращих показників по укомплектованості міліції України. Черкаська область поділяє у цьому рейтингу перше місце з Рівненщиною. Не вистачає правоохоронців у Катеринопільському, Лисянському й Тальнівському РВ, у середньому по 12%. Усього в УМВС області не вистачає близько 300 працівників – в основному потрібні дільничні інспектори міліції та інспектори патрульної служби.

Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– На службу в органи внутрішніх справ ми відбираємо людей, які досягли 18 віку, служили в армії, і за своїм фізичним і психологічним станом можуть працювати в МВС. На роботу приймають з іспитовим терміном у 1 рік, – розповів Руслан Горяченко, підполковник міліції, заступник начальника управління кадрового забезпечення – начальник відділу комплектування та проходження служби. – На сьогодні вже можна брати на роботу в міліції й людей, які не служили в армії, але вони теж мають пройти військово-лікарську комісію, скласти залік з фізичної підготовки, написати психологічне тестування й брати участь у конкурсі. Особи, які мають вищу освіту відповідно призначаються на офіцерські посади, всі інші на посади сержантського складу.

Після проходження конкурсу майбутній правоохоронець проходить протягом місяця стажування у тому підрозділі, в якому нестиме службу. Після стажування правоохоронець має пройти навчання в училищі першопочаткової підготовки протягом 40 – 180 робочих діб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x