Прудкий зустрінеться на ринзі з британцем

Прудкий зустрінеться на ринзі з британцем

Учасники другого кола змагань WSB, «Українські отамани» та «Британські левові серця», оголосили склади команд на матчеву зустріч. Матчева зустрічі між «Українськими отаманами» та «Британськими левовими серцями» відбудеться 23 січня, о 21:00, у виставковому центрі «АККО Інтеренешнл» (м. Київ. Проспект перемоги 40-Б). «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Нагадаємо, що першим номером української збірної у ваговій категорії 60 кілограмів є черкащанин Олег Прудкий. Завтра на ринг наш боксер вийде другим, його суперником буде британець – Джозеф Кордіна. Трансляцію всього вечора боксу вестиме канал 2+2, початок о 21.30.

За словами особистого тренера Олега – Андрія Мальованого наш боксер повністю готовий до бою і вже встиг ознайомитися з суперником. Нагадаємо, що у минулому сезоні Прудкий виграв свої два бої за «Отаманів». У першому колі змагань проти мексиканців Олег участі не брав, адже його вага у змаганнях стартує лише з другого кола.

Загалом головною метою нашого боксера є допомогти українській збірній та прокласти собі шлях через WSB до Олімпійських Ігор 2016-го року. Наразі це цілком реально. Для цього Українським отаманам потрібно дійти до фіналу турніру. Таким шляхом свого часу пішов зірковий склад «Українських отаманів, на чолі з Ломаченком та Усиком, напередодні Олімпіди у Лондоні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x