Група підтримки «Черкаських Мавп» вчила літати

Група підтримки «Черкаських Мавп» вчила літати

Протягом сезону БК «Черкаські Мавпи» проводять безліч майстер-класів у різноманітних навчальних закладах, починаючи від дитячих садочків і закінчуючи вищими навчальними закладами. Причому наш клубу веде доволі широкий спектр цих особливих зустрічей. Головними дійовими особами подібних майстер-класів є тренери, гравці та група підтримки клубу. Так сталося, що під час останнього майстер-класу від Хемілтона і Завадського учениці ЗОШ № 8 звернулися, аби відкритий урок провели і для них. Чекати дівчатам довелося недовго – через кілька днів на урок хореографії до цієї школи завітали наші «Golden Ladies». Разом із хореографом Іриною Євченко майстер-клас провели Аліна Слищенко та Інеса Попаденко.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаських Мавп».

У спортивній залі школи зібралися усі охочі старшокласниці. Дехто з них уже займався різноманітними танцями і цього разу хотіли спробувати щось нове. Були і такі, для кого цей урок хореографії був першим у житті. Попри різну підготовку дівчат, майстер-клас вдалося провести на солідному рівні.

Як і будь-яке тренування, цей урок розпочався із загальної розминки. Після цього дівчата запропонували відпрацювати найлегші індивідуальні зв’язки черлідингу, а на сам кінець були відпрацьовані складні фігури. Підтримка, шпагат та вміння триматися на публіці – головні елементи, які дають потрібний результат. Врешті-решт заключною фігурою, яку відпрацьовували на майстер-класі «Golden Ladies» довели, що кожен охочий може навчитися літати. Задля цього лише потрібно вірити у себе та мати надійних партнерок.

Ще одним завданням, яке ставили перед собою наші дівчата, – заохотити до подальших занять черлідингом. Зважаючи на зливу запитань, які посипалися на Ірину Євченко після уроку, охочих було чимало. Нашому хореографу навіть довелося проводити щось на кшталт позакласної роботи. Здебільшого школярки цікавилися, як і де можна почати займатися черлідингом у Черкасах.
У свою чергу, гості запросили своїх нових знайомих відвідати найближчий домашній матч, який відбудеться 31-го січня, а також спробувати свої можливості у школі черлідингу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x