На Монастирищині закрили школу

На Монастирищині  закрили школу

Депутати Монастирищенської райради більшістю голосів прийняли рішення про ліквідацію з 01.06.2015 Зюбриської загальноосвітньої школи І ступеня Монастирищенської районної ради та перенесли на наступне пленарне засідання питання щодо ліквідації Теолинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів і Монастирищенського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Це рішення було прийнято 20 січня 2015 року під час тридцять восьмої сесії Монастирищенської районної ради. Крім того депутати розглянули ще 15 питань.

Зокрема, проект районної програми соціально-економічного та культурного розвитку Монастирищенського району на 2015 рік, з яким присутніх ознайомив головний спеціаліст відділу економіки райдержадміністрації Сергій Козодой.

Виконуючий обов’язки начальника фінансового управління РДА Олег Кошовий доповів сесії про районний бюджет на 2015 рік. Депутати ради одноголосно підтримали запропоновані проекти рішень.

На завершення сесія районної ради підтримала депутатський запит Балли О.М. щодо впорядкування території Монастирищенської ЗОШ №2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x