Щоб помститися, катеринопільчанка вкрала мобільний

Щоб помститися, катеринопільчанка вкрала мобільний

Через давню образу на свого знайомого, жінка викрала у нього мобільний телефон. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Катеринопільського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 39-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що в нього викрали мобільний телефон. За вказаною адресою була направлена слідчо-оперативна група.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

Спілкуючись з працівниками міліції, заявник розповів, що вдень він приходив до своєї знайомої додому, на веранді її подвіря він забув свій телефон. Через деякий час коли повернувся, щоб забрати мобілку, то виявив, що вона зникла.

Уважно вислухали потерпілого, правоохоронці розпочали пошуки крадія. Спілкуючись з місцевими жителями працівники міліції дізнались, що по селу ходила жінка і пропонувала купити у неї мобільний. Її опис співпадав з описом знайомої потерпілого, в якої він залишив свій мобільний. 52-річну жінку запросили до райвідділу для дачі показів.

Зрозумівши, що її викрито, жінка розповіла, що повернувшись додому на веранді свого подвіря виявила мобільний телефон. Вона знала, що телефон належить її знайомому, і тому вкрала його, бо хотіла «насолити» чоловіку за давню образу.

На даний час слідчим відділенням Катеринопільського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x