Анатолій Бондаренко обурений байдужістю черкащан

Анатолій Бондаренко обурений байдужістю черкащан

Сьогодні не всі громадяни, на жаль, усвідомлюють, що йде війна. Про це говорив на прес-конференції в редакції газети «Нова Доба» голова Черкаської обласної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», керівник фракції «Батьківщина» в Черкаській обласній раді Анатолій Бондаренко.

– Не може бути так, що півкраїни ввечері відпочиває в кафе й барах, а півкраїни воює, – висловив занепокоєння Анатолій Васильович. – Висновок про байдужість черкащан я зробив під час зустрічі бійців нашого батальйону, які приїхали 23 січня на відпочинок. Вітати героїв прийшло осіб 250 – 300. Це для Черкас, трьохсоттисячного міста, дуже мало. Після цього я заходив у торговий центр «Любава», то там було душ 700. Не повинно бути так, що одні спокійно влаштовують шопінг-тур, а інші зустрічають наших захисників. Не прийшов жоден чиновник із міської ради! Слава Богу, що обласна влада до цього ставиться належно.

Анатолій Бондаренко обурений байдужістю черкащан

Анатолій Бондаренко порівняв цю ситуацію з тією, яка відбувалася під час Революції Гідності. Тоді лише 20 – 30 осіб ходили на Майдани, а коли створилися координаційні ради, то там уже нараховувалося до 500 осіб, які прийшли за посадами.

Керівник фракції «Батьківщина» в обласній раді засудив групу комуністів, яка на сесії облради не підтримала звернення щодо звільнення з-під варти народного депутата України Надії Савченко.

Анатолій Бондаренко обурений байдужістю черкащан

А також Анатолій Бондаренко зачитав екстрене звернення Юлії Тимошенко до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра в зв’язку з убивством жителів Маріуполя російськими військовими.

Відео тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x