Громадські роботи: для безробітних – тимчасова зайнятість

Громадські роботи: для безробітних – тимчасова зайнятість

Залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру – ефективний шлях вирішення працевлаштування громадян і більшість керівників громад Черкаського району зацікавлені у проведенні таких робіт, відзначають у районному центрі зайнятості. Відтак, протягом минулого року понад 800 жителів Черкаського району отримали тимчасову зайнятість.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

20 сільських рад району спільно із центром зайнятості організували громадські роботи. Найбільш активно залучають безробітних до робіт по благоустрою населених пунктів у Дубіївській, Руськополянській та Мошнівській сільських радах. У цих селах постійно проводилися роботи по впорядкуванню пам’ятників загиблим фронтовикам, сільських кладовищ, прибиранню парків, спортивних майданчиків, стадіонів, зон відпочинку, закладів культури.

Білозірська та Дубіївська сільські ради також забезпечили тимчасовою роботою переселенців із зони АТО, що дозволило фінансово підтримати цих людей.

Враховуючи, що користь від організації громадських робіт для суспільства очевидна, служба зайнятості й надалі співпрацюватиме з усіма зацікавленими сторонами соціального партнерства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x