Черкаські оперативники в зоні АТО затримали двох терористів

Черкаські оперативники в зоні АТО затримали двох терористів

Реалізовуючи оперативну інформацію, співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю та управління кримінальної міліції УМВС України в Черкаській області, які наразі перебувають в зоні проведення антитерористичної операції, затримали 26-річного та 47-річного жителів міста Костянтинівки Донецької області, які, як наразі встановлено, брали участь у діяльності незаконних збройних формувань. Про це «Нова Доба» дізналася в УМВС України в Черкаській області.

Зловмисники несли озброєне чергування на блокпостах так званої ДНР в місті Костянтинівці. Крім того, старший із затриманих, який діяв під позивним «Погранець», виконував озброєну охорону захоплених приміщень та перебував у групі реагування. Зловмисник систематично здійснював викрадення громадян, яких доставляв до комендатури «ДНР», забезпечував збройне прикриття терористів і мінував під\’їзди до місцевої телевежі.

Дії затриманого кваліфікуються за частиною 5 статті 260 (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років із конфіскацією майна або без такої.
Відносно затриманого Ізюмським міським судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x