Городищани понад 25 тисяч гривень виділили на призов

Городищани понад 25 тисяч гривень виділили на призов

23 січня 2015 року відбулося пленарне засідання 33 позачергової сесії Городищенської районної ради, яке провів заступник голови районної ради Микола Панчишин.

Найважливішими питаннями розгляду стали Програма економічного і соціального розвитку району та Проект районного бюджету на 2015 рік.
З врахуванням доповнень та рекомендацій постійних комісій депутати підтримали проекти рішень економічно-соціального розвитку району та його фінансового забезпечення.

Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенській РДА.

З урахуванням ситуації, що складається на сході України, народні обранці внесли зміни до районної програми «Призовна дільниця» на 2012-2015 роки, фінансово підкріпивши заходи призову у 2015 році сумою понад 25 тисяч гривень.

У ході роботи сесії затверджено технічну документацію з розрахунку нормативної грошової оцінки земельних ділянок громадян, розпорядження районної ради у міжсесійний період та штатний розпис районної ради на 2015 рік.

Крім того, депутати пристали на пропозицію постійних комісій районної ради щодо продовження на 2015 рік трудових угод з керівниками підприємств, закладів, установ спільної власності територіальних громад району у галузі культури, масової інформації, фізичної культури та спорту, лісового господарства.

Рішенням сесії Аллу Вікторівну Сухорученко призначено на посаду директора комунального закладу «Літературно-меморіальний музей письменника Івана Ле Городищенської районної ради».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x