Вік щастя. Тим, кому за….

Завдяки Ладі Лазаревич познайомився з книгою Володимира Яковлєва «Вік щастя». Чудова ідея, зміст. І просто фантастичне оформлення!
У книзі зібрані фото та історії з усього світу про людей, які порушують шаблони суспільства. Вік учасників за 60, 70, 80, 90 і навіть 100 років! Вони живуть повним, цікавим життям! Дуже надихаючий матеріал!))
Таку книгу варто мати вдома кожному. Навіть, не дивлячись на її ціну. Її цінність в десятки разів вище!
Щиро рекомендую всім. Особливо тим, у кого літні батьки. Дайте їм прочитати, хай не списують себе завчасно! Старість – не вирок.
Цитую, що пишуть видавці про книгу:

«Що допомагає стрибати з парашутом, якщо тобі під сімдесят, або виконувати на сцені професійні балетні партії в дев’яносто два? Як стати рок-зіркою у вісімдесят п’ять і пробігти марафонську дистанцію в сто років?
У пошуках відповідей на ці питання журналіст і фотограф Володимир Яковлєв подорожував по всьому світу, фотографував і збирав історії людей, які в літньому віці продовжують вести активне, незалежне і повноцінне життя.
У фотоальбомі «Вік щастя» зібрані найяскравіші з цих історій. З їх героями автор зустрічався в Росії, Китаї, США, Франції, Великобританії, Данії. Всі вони здорові, повні сил і у віці далеко за 60, 70, 80 і навіть 100 років (!) зуміли зберегти повноту життя і здатність отримувати задоволення від кожного прожитого дня.

Чому ми вирішили видати цю книгу
Фотоальбом «Вік щастя» – це не просто книга. Це частина великого і важливого проекту. За два роки подорожей Володимир Яковлєв з’ясував, що абсолютна більшість тих, хто живе довго і щасливо, – в різних країнах світу, не змовляючись і не маючи комунікацій один з одним, – користуються надзвичайно схожими методами, що дозволяють зберегти здоров\’я і активність. Зробити загальнодоступними ці методики та історії тих, хто знайшов щастя після шістдесяти, – головне завдання проекту.

Для кого ця книга
Цю книгу обов’язково повинні прочитати ті, хто думає, що життя після 60 закінчується!
• Ті, кому зараз 60-70-80 і хто думає, що найкращий час залишився позаду.
• Ті, кому зараз 50 і хто хоче знати, що ж там за рамками 65.
• Ті, у кого батькам зараз 60-70-80 і хто хоче дати їм імпульс жити повніше і яскравіше.

Мікеланджело приступив до роботи над знаменитим «Страшним судом» в Сікстинській капелі, коли йому був 61 рік. Мін Бахадур Шерчан поставив світовий рекорд, зробивши своє перше сходження на Еверест за кілька днів до 77-го дня народження.
Архітектор Френк Райт почав будувати свій знаменитий Музей Гуггенхайма в центрі Нью-Йорка, коли йому було 76.
Робота зайняла у нього 16 років.

Я зацікавився цією темою завдяки моїй мамі. Їй вже набагато більше сімдесяти років, але вона живе дуже активно, і я помітив, що якість її життя, її ставлення до світу за останні роки покращилося. Я зрозумів, як важливо об’єднати досвід літніх людей, які яскраво відчувають життя і займаються улюбленою справою.

Про автора.
Володимир Яковлєв, засновник ВД «Коммерсант» та проекту «Сноб», журналіст, фотограф, автор проекту «Вік щастя».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x