Чорнобаївська районна бібліотека провела тиждень мистецтва

Чорнобаївська районна бібліотека провела тиждень мистецтва

В рамках проведення тижня мистецтва працівники районної бібліотеки організували ряд заходів для учнів Чорнобаївської гімназії.
«Якби ми мали художницю такого рівня майстерності, то змусили говорити про неї весь світ»,- такими словами Пабло Пікассо розпочалась зустріч в районній бібліотеці для дітей з учнями 5-8 класів. Їм було представлено захоплюючу подорож життєвими та творчими стежками відомої української художниці-самоучки Катерини Білокур. Діти не лише послухали про талановиту жінку, а й переглянули експозиції її неймовірно красивих картин.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївська РДА.

Учні 9-11 класів мали змогу переглянути мистецький калейдоскоп “Світ краси і гармонії”, на якому бібліотекарі розповіли про основні види мистецтва: архітектуру, живопис, скульптуру, музику, поезію, театр. Свої навики і любов до творчості показали і гімназисти. Під час перегляду відео та слайд-презентації присутні послухали пісню “Це моя земля, це моя країна” у виконанні Наталії Наконечної та вірш “Моя мова”, який продекламувала Мирослава Бабак.

В усі часи мистецтво знаходило шлях до серця кожної людини та сіяло в ньому зерна любові, добра та миру. І саме такі заходи допомагають дітям відчути світ духовного і прекрасного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x