Михайло Поплавський: «Земля – найцінніший скарб Черкащини та всієї України»

Михайло Поплавський: «Земля – найцінніший скарб Черкащини та всієї України»

Земля – найцінніший скарб, що знаходиться в руках українського народу. Вона зможе прогодувати не тільки Україну, а й весь світ. У цьому впевнений кандидат у народні депутати України від Черкас Михайло Поплавський.

– Михайле Михайловичу, чим сьогодні є земля для Черкащини й усієї країни?
– Українська земля – безцінна. Недарма її сторіччями хотіли захопити загарбники, ешелонами чорнозем вивозили й німці під час Великої Вітчизняної війни. Наші діди та прадіди свої життя поклали, обороняючи її. Сьогодні саме земля є джерелом економічного та соціального відродження нашого краю та всієї України.

– Чому земельне питання і досі не вирішено?
– Не вирішено, адже його намагаються вирішити 445 депутатів у Верховній Раді. Українська земля відповідно до Конституції належить громадянам України. Тому долю українських чорноземів мають вирішувати не Парламент або Кабмін, а весь народ України на всеукраїнському референдумі.

– Чи готові українці до земельної реформи?
– Ні, не готові. Велика кількість українців, включаючи черкащан, досі не можуть отримати свій законний пай на землю. Люди не знають, як домогтися правди та справедливості від чиновників. Цю проблему потрібно терміново вирішувати, аби кожен, хто має право на свій пай, міг його отримати.

– Чи можуть власники землі постраждати через відсутність дієвого законодавства, якщо землю все ж почнуть продавати зараз?
– Звичайно. Якщо просто дозволити безконтрольно купувати й продавати землю, то людей почнуть ще більше обманювати або просто грабувати. Перш ніж дозволяти обіг землі, потрібно законодавчо захистити її власників.

– Чи варто дозволяти продаж землі іноземцям?
– Ні в якому разі. Продати іноземцям – це зрада наших дідів-прадідів, які проливали за неї свою кров. Якщо землю скуплять іноземці, то ми станемо кріпаками у власній країні. Вважаю, що українська земля повинна належати українцям.

Політична агітація

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x