Черкаську колонію відвідали артисти з Кіровограду

Черкаську колонію відвідали артисти з Кіровограду

У Черкаській виправній колонії (№ 62) відбувся концерт народного вокально-інструментального гурту «Живий звук» з м. Кіровоград. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні державної пенітенціарної служби в Черкаській області.

Репертуар гурту прийшовся до вподоби і засудженим, котрі відбувають покарання у Черкаській виправній колонії. Перше відділення концерту складалось переважно з народних пісень у авторській обробці, а у другому гості подарували велику кількість сучасних хітів та популярних пісень із кінофільмів. Чоловіки гучними аплодисментами дякували виконавцям за кожен номер.

Після закінчення концертної програми начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області Анатолій Грищенко подякував гостям за чудовий виступ та звернувся до засуджених:

Черкаську колонію відвідали артисти з Кіровограду

– У кожної людини, крім трудових буднів, мають бути й святкові дні. Дуже сподіваюсь, що сьогоднішній день запам’ятається вам як яскравий і святковий завдяки організованому концерту.

Довідково: Вокально-інструментальний гурт “Живий звук” – улюбленець Кіровоградської молоді. Зі своїми концертними програмами гурт постійно виступає на концертних майданчиках Кіровограда та області. Колектив постійно працює над поповненням та оновленням свого репертуару, вдосконалює свою майстерність, але незмінним залишається його творче кредо – тільки “живий звук”.

З початку існування та по сьогодення головною ідеєю колективу, основним принципом творчості є природне, живе звучання голосів і музичних інструментів.

За короткий час свого існування гурт зміг завоювати прихильність і любов слухацької аудиторії. Значне місце в його репертуарі займають обробки українських народних пісень, а також твори в жанрі попурі, фантазія й парафраз, де зустрічаються та живуть поруч народні, естрадні мелодії з української, зарубіжної поп, джаз і рок музики. 2001 року студентський вокально-інструментальний гурт “Живий звук” здобув звання народного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x