У В’язівку відбулося патріотичне шоу «Козацькому роду нема переводу»

У В’язівку відбулося патріотичне шоу «Козацькому роду нема переводу»

«Козацькому роду нема переводу» – під таким девізом відбулося патріотичне ігрове шоу «Козаки – 2015» у В\’язівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів.

Святкове дійство підготувала і провела разом із своїми вихованцями Сало Людмила Миколаївна, класний керівник 6 класу. На заході були присутні батьки шестикласників, учні та вчителі школи.

Хлопчики 6 класу змагалися між собою за звання найкращого, найвправнішого козака. Веселі конкурси були організовані не тільки для дітей, а й для батьків.

Про це «Нова Доба» дізналася в Городищенській РДА.

Учні 5-9 класів підготували чудову концертну програму для учасників змагань і глядачів.

Переможцями ігор стали Михайлюк Павло(І місце), Шевчук Андрій (ІІ місце), Усович Олександр (ІІІ місце). Всі учасники свята отримали подяки.

«Козацькому роду нема переводу»… У магічній силі цих рядків попередні покоління начебто передали нащадкам духовну силу. У ній не тільки одвічне прагнення людей до свободи, а й до освіти, до розвитку культури, до збереження національних традицій, до здорового способу життя. У цих словах висловлена пошана чоловікам, їх здатності захистити батьківщину, свою родину.

Ми збудуємо сильну незалежну державу тільки тоді, коли будемо знати героїчну історію свого народу, шанувати та відроджувати народні звичаї і традиції, будемо гідними нащадками славного козацтва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x