Юні черкаські боксери змагалися на Всеукраїнському турнірі

Юні черкаські боксери змагалися на Всеукраїнському турнірі

Днями в Олександрії завершився ІІІ традиційний Всеукраїнський турнір пам’яті О.О. Скічка. Цього року змагання проводились у двох вікових категоріях юніори (1999-2000р.н.) та молодь (1998-1997р.н.). Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У змаганнях на Кіровоградщині взяли участь близько 100 боксерів з Миколаєва, Києва, Ржищина, Комсомольська, Южноукраїнська, Світловодська, Кременчуга, Знам’янки, Кіровограду, Полтави, Чигирину, Кривого Рогу, Жашкова, Ватутіного, Тального, Умані та Олександрії.

Цікаво, що найбільше у фіналі турніру було уманчан, туди дісталося відразу 8 з 11-ти уманських боксерів. Та у підсумку все було не так вже і бездоганно. З 8 фіналістів лише 2 змогли здобути золоті медалі турніру. Це Мирошник Андрій(48 кг) та Дзюбейло Констянтин(54 кг).

Такі боксери як: Гук Олександр(46 кг), Величко Кирило(48кг), Остапчук Дмитро(50кг), Медвєдєв Анатолій(57 кг), Смілянець Назар(63 кг), Мірошник Тарас(80 кг) посіли другі місця і показали доволі пристойний рівень боксу.

Окрім уманчан з Черкащини також золоті медалі взяли Прудіус Ілля (50кг) з Чигирина та Чернявський Владислав (80 кг) з Жашкова. А також друге місце посів Харченко Ігор (69кг) з Жашкова. Приємно відзначити, що всіх фіналістів було відмічено цінними подарунками медалями та кубками.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x