Черкаські учасники конкурсу «Учитель року – 2015» змагалися в креативності

Черкаські учасники конкурсу «Учитель року – 2015» змагалися в креативності

Другого дня конкурсних випробувань учасники обласного етапу Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року – 2015» продемонстрували інноваційні методи та неконвенційні креативні підходи до проведення уроків із використанням ІКТ, інтерактивної форми залучення уваги учнів. Про це [url=http://]«Нова Доба»[/url] дізналася в Черкаській ОДА.

Учителі проводили уроки для незнайомої аудиторії. Тож саме справжній педагогічний талант, уміння донести світло знань до слухачів слугували запорукою успіху. І, звісно ж, головною нагородою, окрім офіційного визнання, слугували радісні посмішки та зацікавленість в очах учнів.

Змагання конкурсантів за номінацією «Українська мова та література» відбулися на базі Черкаського колегіуму «Берегиня». Найкращі вчителі області з «Правознавства» провели конкурсні уроки в Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 18, а за номінаціями «Хімія» та «Образотворче мистецтво» учасники обласного етапу конкурсу продемонстрували свою педагогічну майстерність у Черкаській спеціалізованій школі № 20.

Після проведення уроків учителі-конкурсанти здійснили їхній самоаналіз.

Завершальним випробуванням стали презентації учасниками досвіду реалізації науково-методичної проблеми та майстер-класи «Я роблю це так!», що відбулися на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. З виступів конкурсантів стало відомо, що в навчально-виховному процесі серед інших превалює патріотичне спрямування роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x