За пограбування літньої жінки чоловікам загрожує 12 років за гратами

За пограбування літньої жінки чоловікам загрожує 12 років за гратами

В Золотоніському районі 4 дні тривали пошуки зловмисників, які побили літню жінку та забрали в неї телевізор. Дії молодиків кваліфіковано як розбій, їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

Дзвінок із повідомленням про злочин у черговій частині Золотоніського міськвідділу міліції пролунав вранці. Про те, що до будинку місцевої жительки проникли злочинці, повідомила жінка, яка доглядає за пенсіонеркою. Вони побили стареньку та забрали в неї телевізор.

Правоохоронців вразило те, що вони побачили, прибувши до будинку літньої жінки. Всі речі були розкидані, а сама потерпіла була налякана та скаржилася на болі. Пенсіонерка розповіла правоохоронцям, що ввечері, коли вже лягала спати, почула дивний шум. А потім раптом побачила перед собою двох невідомих, які, погрожуючи, стали вимагати гроші. Бабуся сказала, що заощаджень у неї немає, тоді один з хлопців вдарив її по обличчю. В пошуках наживи вони перевернули в будинку все догори дном, проте нічого так і не знайшли. Щоб не йти з пустими руками, зловмисники забрали телевізор.

Працівники міліції розпочали пошук кривдників літньої жінки: здійснювалися перевірки раніше судимих осіб та осіб, які перебували на обліку, проводився подворовий обхід. За кілька днів наполегливої роботи в поле зору дільничних інспекторів міліції потрапили 26-річний та 33-річний чоловіки, жителі села Гельмязів. Вони вже були раніше судимі і не так давно залишили місця позбавлення волі. Спочатку молодики стверджували, що не мають ніякого відношення до даної події і навіть намагалися направити міліціонерів на хибний шлях. Проте зібрана інформація вказувала на протилежне, що змусило правоохоронців повторно з ними поговорити.

Уже в міськвідділі міліції чоловіки у всьому зізналися та розповіли, що вчинили злочин через безгрошів’я. Вони ніде не працювали, до того ж були наркозалежними. На питання чому вдерлися до будинку старенької, відповіли неоднозначно. Зловмисники знали, що жінка живе сама, тож подумали, що в неї може бути значна сума грошей, зібрана на «чорний день». Проте очікуваних коштів не знайшли, тому викрали телевізор, який згодом хотіли продати.

Наразі слідчим відділом Золотоніського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x