Тальнівщина попрощалася зі своїм героєм

Тальнівщина попрощалася зі своїм героєм

30 січня 2015 року Тальнівщина попрощалася з Героєм, 34-річним Олександром Михайловичем Шевцовим, який 24 січня загинув у нерівному бою з окупантами і терористами в зоні АТО під Дебальцево, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Олександр народився в місті Тальне 24 квітня 1980 року. А в квітні 2014 року пішов добровольцем на захист цілісності України. Служив старшим солдатом 15 окремого гірськопіхотного батальйону 128 гірськопіхотної бригади. Восени отримав поранення, а після лікування, відбувши короткострокову відпустку, знову повернувся на передову. Без сина, чоловіка і батька залишилися старенькі батьки, дружина та син.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.
Тальнівщина попрощалася зі своїм героєм
Провести в останню путь мужнього і сміливого захисника прийшли кілька тисяч людей, представники територіальних громад, підприємств, установ та організацій, а також представники влади міста та району: голова районної ради Наталія Руснак, голова райдержадміністрації Юрій Нечай, міський голова Олександр Біленко, депутати районної та міської рад.
Тальнівщина попрощалася зі своїм героєм
Тальнівщина в великій жалобі, люди не приховували сліз. Промовці на мітингу і всі присутні на похороні висловлювали глибоке співчуття батькам, дружині і сину, всім рідним і друзям з приводу важкої втрати, бажали встановлення миру в Україні і щасливого життя всім, хто у ній проживає. Запевнили, що світла пам\’ять про захисника Вітчизни, героя антитерористичної операції в Донбасі Олександра Шевцова буде вічною, що перемога буде на боці України, що для цього не шкодуватимуть нічого.

Військовослужбовці вшанували пам\’ять побратима військовим салютом. Оркестр виконав Гімн України.

Невичерпний патріотизм, відданість ідеалам незалежної, демократичної та заможної України, непохитний бойовий дух Олександра назавжди залишиться яскравим прикладом для всіх.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x