До Дня Святого Миколая в Черкасах проведуть благодійний концерт

До Дня Святого Миколая в Черкасах проведуть благодійний концерт

21 грудня о ДК «Дружба народів» відбудеться танцювальна вистава «Діти для дітей. Аліса запрошує в країну чудес». Танцювальний мюзикл підготували вихованці зразкового колективу сучасної хореографії «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

– Виручені за квитки гроші ми передамо хворим дітям , які перебувають на стаціонарному лікуванні в Черкаському онкологічному диспансері. Цей захід ми проводимо з метою прищеплення нашим вихованцям співчуття і милосердя до їх хворих однолітків яким у житті менш пощастило. Подібні заходи сприяють і патріотичному вихованню , адже діти мають можливість переконатися в тому , що навіть в юному віці можна підтримати інших людей , займати активну громадянську позицію, – каже керівник Центру Вікторія Сухенько.

Долучившись до ініціативи юних танцюристів, жителі Черкас та гості міста отримають можливість не тільки насолодитися переглядом цікавого мюзиклу, а й допомогти хворим дітям.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x