На Черкащині визначено переможців конкурсу «Учитель року – 2015»

На Черкащині визначено переможців конкурсу «Учитель року – 2015»

Завершилися конкурсні випробування обласного етапу ювілейного ХХ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015». Урочистості з нагородження переможців та учасників цих професійних змагань відбулися на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський.
– Ваша невпинна, наполеглива, самовіддана праця знаходить відображення в учнях, адже нашій державі вкрай необхідні високоосвічені громадяни, – наголосив він. – Бажаю всім учасникам подальших успіхів у роботі, нехай зусилля лягають у благодатний ґрунт, щоб наша держава та ваші навчальні заклади возвеличувалися успіхами учнів та випускників.

Неможливо було не згадати та не вшанувати хвилиною мовчання величний подвиг педагогічних працівників, які захищаючи Вітчизну, віддали життя за її незалежність.

За результатами конкурсних завдань почесне журі визначило переможців, які представлятимуть Черкащину на всеукраїнському рівні:
– у номінації «Хімія» – учитель хімії Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 Смілянської міської ради Лілія Заруба;
– у номінації «Українська мова і література» – учитель української мови і літератури Білозірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради Роман Лютий;
– у номінації «Правознавство» – учитель історії та правознавства Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Уманської міської ради Ганна Аніч;
– у номінації «Образотворче мистецтво» – учитель образотворчого мистецтва Золотоніської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 6 Золотоніської міської ради Ірина Карпенко.

Довідково:
Конкурс «Учитель року» проводиться протягом 20 років із метою виявлення, узагальнення і поширення досвіду роботи найкращих педагогічних працівників, стимулювання творчої праці вчителів, підвищення їхньої професійної компетентності.
За ці роки в ході конкурсних змагань освітяни Черкащини впевнено демонструють свою фахову майстерність. Так, на всеукраїнському рівні за останні 5 років маємо 2 абсолютні переможця, 7 лауреатів та 16 дипломантів.
У цьогорічному обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015» взяли участь 79 учителів загальноосвітніх навчальних закладів області – переможці районних, міських фахових змагань.
За результатами відбіркового етапу визначено 12 учасників фінального етапу обласного туру. Четвірка найкращих учителів Черкащини візьме участь у всеукраїнському етапі конкурсу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x