Танцювальна вистава «Діти для дітей. Аліса запрошує в країну чудес»

Танцювальна вистава «Діти для дітей. Аліса запрошує в країну чудес»

21 грудня 2013 року в БК «Дружба народів» відбудеться танцювальна вистава «Діти для дітей. Аліса запрошує в країну чудес». Танцювальний мюзикл підготували вихованці зразкового колективу сучасної хореографії «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру.
– Виручені за квитки гроші ми передамо хворим дітям, які перебувають на стаціонарному лікуванні в Черкаському онкологічному диспансері. Цей захід ми проводимо з метою прищеплення нашим вихованцям співчуття та милосердя до їх хворих ровесників, яким у житті менш пощастило. Подібні заходи сприяють і патріотичному вихованню, адже діти мають можливість переконатися, що навіть у юному віці можна підтримати інших людей, займати активну громадську позицію, – говорить керівник колективу \”Вікторія\” Вікторія Сухенко.

Долучившись до ініціативи юних танцюристів, черкасці та гості міста отримають змогу не лише насолодитися переглядом цікавого мюзиклу, а й придбавши квиток (вартість яких становитиме у межах 20 – 30 гривень), безпосередньо допомогти хворим дітям.
Початок вистави – о 16.00.
Свято відбудеться за підтримки

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x