«Барвінок-герой»: казка для дітей

«Барвінок-герой»: казка для дітей

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка запрошує на виставу

«БАРВІНОК-ГЕРОЙ»

електро-мюзикл

Богдан Чалий,
Музика Олени Бєлкіної

Перевірена часом і улюблена поколіннями українська авторська казка (або ж справжній графічний роман, серіал!) Богдана Чалого і художників Кіри та Віктора Григорьєвих, нагороджена міжнародною премією імені Ханса Крістана Андерсена, переноситься на сцену в жанрі епічного мюзиклу для дітей і батьків – про гартування сили і віри в перемогу хлопчика-квітки Барвінка під пильним оком мудрого Діда Гарбуза та миролюбного народу Лелек.

Політ до вирію, битва з хижими орлами, зустріч з тубільцями і перемога над злими силами – кличуть до уяви піснями в супроводі оркестру і композиціями хлопця ді-джея, який сам мріє про далекі подорожі і нових друзів.
Ця давня казка, прочитана із сьогодення, видається нам поемою про таємницю збереження у дні випробувань народної сили і мудрості, які мають чарівну властивість – передаватися із покоління в покоління…

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка відновлює свою роботу на сцені міського будинку культури імені Кулика. Каса театру працюватиме у його приміщенні у звичному режимі. Лише у дні вистав, за 1 годину до їх початку, вона діятиме у будинку культури імені Кулика.

Організатор: Музично-драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка

Дата: 29 січня, неділя, початок о 12 год.
Де: Будинок культури ім. І. Кулика, вул. Благовісна, 170

Ціна – від 20 грн

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x