Смілянин поцупив у роботодавця інструмент на 20 000 гривень

Смілянин поцупив у роботодавця інструмент на 20 000 гривень

До співробітників Смілянського міськвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 50-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що в підсобному приміщенні свого домоволодіння він виявив відсутність власного інструменту. Вартість викраденого майна становить близько 20 000 гривень. Також потерпілий зазначив, що декілька місяців тому в його будинку робив ремонтні роботи 34-річний житель сусіднього села, який користувався викраденим інструментом. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці розпочали пошуки крадія. Декілька днів кропіткої роботи дали очікуваний результат. Як з’ясували оперативники, днями на місцевому ринку молодик намагався продати чималий асортимент електроінструменту. За описом чоловік був схожий на того, що робив ремонт у потерпілого.

Підозрюваного запросили до міськвідділу міліції для дачі показів. У розмові зі слідчим, зловмисник зізнався у скоєному та розповів, що знав про наявність дорогого інструменту в роботодавця. Також йому було відомо, де господар зберігає ключ від сараю. Цим молодик і скористався.

Як повідомив начальник Смілянського міськвідділу міліції Володимир Зубенко, за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмиснику вже оголошено про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x