Виконком Черкас вирішуватиме, чи надавати дозвіл на будівництво готелю

Виконком Черкас вирішуватиме, чи надавати дозвіл на будівництво готелю

Про будівництво готельно-туристичного комплексу на Замковій горі розповів міський голова Сергій Одарич під час прес-конференції.

– Надійшла заявка від приватного підприємства на будівництво готельно-туристичного центру на Гагаріна, 60. Проект розроблений підприємством «Черкасицивільпроект». Через цей будинок у результаті не буде видно Дніпра, адже він має бути 12-поверховим, – зазначив Сергій Олегович.

За поверховим планом готельний номер має бути площею в 90 м.кв. і складається з двох санвузлів, кухні, трьох кімнат. Тобто насправді мова йде про намагання побудувати житловий будинок під прикриттям готелю.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Такий проект суперечить і генеральному плану, і детальному плану забудови міста. Тому підготовлене рішення виконавчому комітету про відмову в наданні дозволу, – додав міський голова.

Як зазначив, Сергій Одарич, там мав би бути готельний комплекс, максимальна висотність якого три поверхи, з кафе, ресторанами, терасами. Також раніше йшла мова й про можливість будівництва з відновленням елементів замку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x