Конкурс на найпереконливіший лозунг оголосили у Звенигородці

Конкурс на найпереконливіший лозунг оголосили у Звенигородці

Звенигородська районна рада оголошує конкурс на кращий напис, вислів, речівку, які закликають не засмічувати навколишнє середовище з метою формування бережливого ставлення до природи рідного краю, покращення санітарного стану вулиць міста Звенигородки та сіл району забезпечення їх екологічної безпеки.

Про це «Нова Доба» дізналася в Звенигородській РДА.

У конкурсі можуть взяти участь усі мешканці району без вікових обмежень. Конкурсанти подають свої індивідуальні творчі роботи на розгляд комісії з 1 лютого по 1 квітня 2015 року, написані виключно державною мовою. Критеріями для визначення переможців будуть творчий підхід та відповідність роботи темі конкурсу, високий художній рівень та майстерність виконання.

Найоригінальніші написи, які закликають берегти навколишнє середовище міста та сіл району, не смітити та викидати сміття у відведених місцях, будуть розміщені на носіях зовнішньої реклами. Крім того, переможця буде нагороджено призом а друге та третє місця – дипломами. Імена переможців конкурсу будуть оголошені в районній газеті «Шевченків край» та на офіційному сайті районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x