Що робити, якщо сім’я не має права на отримання субсидії на загальних підставах, але її отримання для неї вкрай необхідне?

Якщо сім’я не має права на отримання субсидії на загальних підставах, але її отримання для неї вкрай необхідне, звертайтесь до управлінь соціального захисту населення Соснівського та Придніпровського районів департаменту соціальної політики Черкаської міської ради за місцем реєстрації (відділ соціальної допомоги управління соціального захисту населення Соснівського району, каб. № 115, тел. 37-23-52, або відділ соціальної допомоги управління соціального захисту населення Придніпровського району, каб. № 126, тел. 45-24-02).

Там діють комісії, які розглядають звернення осіб, які не мають права на отримання того чи іншого виду державної соціальної допомоги на загальних підставах, але можуть обґрунтувати причини необхідності її призначення, виходячи з конкретних обставин, що склалися у сім’ї. В такому разі, як виняток, субсидія або інший вид державної соціальної допомоги можуть бути призначені рішеннями цих комісій».

5 грудня заступник директора департаменту – начальник управління соціального захисту населення Соснівського району Валентина Іванівна Литвинович провела засідання такої комісії, до якої з проханням призначити державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям та субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг до комісії звернулося 83 особи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x