У Чорнобаї змагалися в грі з шашок і настільного тенісу

У Чорнобаї змагалися в грі з шашок і настільного тенісу

У Чорнобаївському районному спортивному комплексі відбулися командні першості району з шашок і настільного тенісу. На змагання прибули 6 команд шашкістів та 10 команд із настільного тенісу. По це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

Перше місце вже вкотре посіли шашкісти з команди працівників освіти у складі Михайла Кожушного, Валентина Становського, Раїси Авраменко. Друга сходинка в команди чорнобаївчан – Юрія Серпутька, Вадима Кулика, Вікторії Головні. Третє місце в сімейної команди з Чорнобая – Лідії Сосунової та її братів Івана й Андрія.

Переможцем першості з настільного тенісу вчетверте поспіль стала команда з села Жовниного, до якої входщять Олексій Шидлаускас, Ярослав Огурцов, Юлія Марени. Друге місце в команди ДЮСШ-Жовнине – Олександра Милокостенка, Олексія Ікова, Дарини Заруби, третьою стала команда районної лікарні – Валентин Собко, Григорій Мазур, Анастасія Зубко.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та грамотами відповідних ступенів від районної державної адміністрації та районної ради.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x