На Чорнобаївщині чоловік незаконно продавав ліки для тварин

На Чорнобаївщині чоловік незаконно продавав ліки для тварин

До працівників відділу ветеринарної служби УМВС України в Черкаській області надійшла інформація, що на одному із ринків Чорнобаївського району чоловік продає ветеринарні медикаменти без відповідної на те ліцензії. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Співробітники ветеринарного відділу та дільничний інспектор міліції під час перевірки встановили, що до правопорушення причетний 54-річний житель одного із сіл району. В чоловіка був дозвіл на продаж посівного насіння, однак на його прилавках правоохоронці знайшли ще й ветеринарні ліки та препарати, на яких були відсутні будь-які інструкції з їхнього застосуванням та документи, що підтверджують якість. Цей товар правоохоронці вилучили з обігу.

Своїми діями винахідливий продавець порушив низку законів та нормативних актів України, які регулюють ветеринарну діяльність. На підприємця складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої. Наразі зібрані матеріали передано до Чорнобаївського міськрайонного суду для прийняття рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x