Військові дякують смілянським лісівникам

Військові дякують смілянським лісівникам

Днями колектив Смілянського лісгоспу отримав Подяку за допомогу від особового складу 34 мотопіхотного батальйону. Відзнака була вручена директору підприємства Юрію Сегеді.

«Прийміть від усього особового складу щирі і теплі слова вдячності та поваги за надання допомоги в обороноздатності Держави», – таке формулювання містить документ за підписом ТВО командира військової частини А.П. Карло.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Як розповів Юрій Сегеда, в минулому році лісгоспом неодноразово надавалася адресна допомога бійцям 34 мотопіхотного батальйону у вигляді необхідного спорядження, засобів захисту, лісоматеріалів для облаштування побутових умов в місцях дислокації. В цьому році цей напрямок продовжено.

«Така Подяка є дуже важливою для підприємства. Ми всі розуміємо, в який складний час сьогодні живемо. І кожен, хто може допомагати, – повинен це робити. Хочеться вірити, що підтримуючи тих, хто виконує бойові завдання в зоні АТО, ми робимо свій посильний внесок у наближення миру та спокою в нашій державі», – зазначає директор Смілянського лісгоспу.

Смілянські лісівники постійно допомагають захисникам Вітчизни, які на собі відчувають увесь тягар ведення військових дій на сході України. На підвищення оборони держави та потреби українських військовослужбовців вже перерахували більше ста тисяч гривень. Це – кошти профспілкового комітету та добровільні внески працівників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x