Учасник шоу «Танцюють всі» провів майстер-клас із золотоніськими дітлахами (відео)

Учасник шоу «Танцюють всі» провів майстер-клас із золотоніськими дітлахами (відео)

Вихідними дитяча хореографічна студія «Успіх», котра базується у Золотоніській гімназії, приймала молодого, але досвідченого гостя. Поділитись своїми знаннями зі столиці приїхав Сергій Новіков, учасник телевізійного шоу «Танцюють всі», який в п’ятому сезоні пробився до сотні найкращих.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Золотоноша.

Хореограф протягом дня знайомив дітей з сучасними видами танців, новими елементами на основі власного міжнародного досвіду – Новіков приймає участь у танцювальних постановках на зйомках голівудських фільмів. Цього ж року він став членом команди організаторів X-Фактору в країнах ближнього зарубіжжя. Познайомився колектив «Успіху» з майстром давно. На одному з конкурсів Сергій, який був одним із суддів, дуже прикипів до золотоніських дітей, відзначаючи їхні таланти та позитивні людські якості.

За його словами, команда наших дітей вирізнялась з поміж інших відсутністю гонору та ввічливістю. Учителі студії зазначають, що заняття викликали шквал позитивних емоцій у їхніх вихованців, додали потрібної мотивації та наснагу до подальшого опанування складних різножанрових елементів. – Усі залишились неймовірно задоволеними: і ми, викладачі, і діти, і батьки, а також самі гості, – зазначив керівник «Успіху» Сергій Савченко. – Співпраця налагоджена, тому подібні заняття будуть проводитись ще не раз.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x