Представлено нових голів Городищенської, Корсунь-Шевченківської та Маньківської, Драбівської райдержадміністрацій

Представлено нових голів Городищенської, Корсунь-Шевченківської та Маньківської, Драбівської райдержадміністрацій

5 лютого заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Віталій Коваль в залі засідань адмінбудинку представив керівникам структурних підрозділів Городищенської райдержадміністрації, служб, підприємств, установ, організацій району, головам територіальних громад нову очільницю району. Згідно з Розпорядженням Президента України від 4 лютого №117/2015-рп головою Городищенської районної державної адміністрації Черкаської області призначено Ус Інну Олександрівну.
Представлено нових голів Городищенської, Корсунь-Шевченківської та Маньківської, Драбівської райдержадміністрацій
Віталій Коваль побажав витримки й терпіння новій очільниці, подякував колишньому керманичу району Миколі Дуднику за працю.
– Сподіваюсь на розуміння, підтримку та співпрацю з усіма, і вважаю своїм першочерговим завданням – повернення довіри народу до влади, – сказала Інна Олександрівна.
Інна Олександрівна, 1968 року народження, має дві повні вищі освіти: педагогічну та економічну, чималий досвід господарника, добре знає район та місцеві потреби.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Представлено нових голів Городищенської, Корсунь-Шевченківської та Маньківської, Драбівської райдержадміністраційТакож заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Віталій Коваль офіційно представив новопризначеного голову Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації Валерія Заболотнього.
Віталій Володимирович подякував попередньому керівнику району Володимиру Зуєнку за успішну роботу та зауважив, що новий очільник району, отримавши підтримку громади, очільника області та глави держави, повинен усвідомити ту надзвичайно велику відповідальність, яка лягла на його плечі, а також висловив сподівання, що команда, яка буде ним сформована, зможе ефективно вирішувати першочергові проблеми Корсунщини.
Голова районної ради Григорій Гаркуша наголосив на важливості налагодження співпраці нового голови державної адміністрації з депутатським корпусом, керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району.
Водночас новий керівник району висловив усім вдячність за надану підтримку та довіру.
– Я розумію, яка непроста наразі склалась ситуацій в нашій країні та районі зокрема, тому чітко усвідомлюю велику відповідальність перед громадою, обіцяю бути відкритим, доступним для кожного корсунця та надіюсь на вашу співпрацю і підтримку, – наголосив Валерій Заболотній, звертаючись до присутніх.

Представлено нових голів Городищенської, Корсунь-Шевченківської та Маньківської, Драбівської райдержадміністрацій5 лютого в залі засідань Маньківської районної державної адміністрації, за участі заступника керівника апарату облдержадміністрації Юрія Сушка, голови районної ради Василя Онищука відбулося представлення новопризначеного очільника району – Ігоря Віштака.
Юрій Сушко коротко проаналізував ситуацію в країні, охарактеризував ті виклики, що нині стоять перед державою і суспільством. Водночас подякував за плідну працю попередньому голові райдержадміністрації Олександру Тарану, який гідно виконав покладену на нього роботу щодо соціально-економічного розвитку району. Затим Юрій Сушко представив колективу райдержадміністрації, сільським і селищним головам, керівникам бюджетних установ, підприємств та організацій новопризначеного голову Маньківської райдержадміністрації Віштака Ігоря Анатолійовича, який до цього часу працював сільським головою с. Кищенці.
Новопризначений голова звернувся до загалу із закликом консолідувати зусилля на планомірну реалізацію реформ, покликаних забезпечити добробут народу та держави в цілому.

5 лютого в приміщенні Драбівської райдержадміністрації зібралися керівники територіальних громад, районних організацій, установ, представники райдержадміністрації та районної ради, сільські, селищні голови, депутати та місцева преса.
Представлено нових голів Городищенської, Корсунь-Шевченківської та Маньківської, Драбівської райдержадміністрацій
Новопризначеного голову райдержадміністрації представив заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Горобець, який зачитав присутнім розпорядження Президента України від 05 лютого 2015 року «Про призначення Івана Володимировича Гайдая головою Драбівської райдержадміністрації Черкаської області». Привітавши нового очільника району з призначенням, побажав наснаги у роботі у цей непростий для України час, підтримки з боку громади, а також пообіцяв співпрацю району з обласною владою.
Іван Гайдай звернувся до присутніх з промовою, у якій запевнив, що докладе максимум зусиль задля розвитку Драбівського краю. Він наголосив, що пріоритетами його діяльності є наповнення бюджету, створення нових робочих місць та дієві справи.
Він подякував керівництву країни та області за виявлену високу довіру. Відмітив, що призначення на таку високу посаду це не тільки велика честь, але, однозначно, і велика відповідальність.
Від імені місцевого самоврядування району новопризначеного керівника виконавчої влади привітав голова районної ради Володимир Дзега.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x