Незвичний подарунок інваліду-колекціонеру від Корсунської РДА

Незвичний подарунок інваліду-колекціонеру від Корсунської РДА

Інвалід І групи з Тернопільщини попросив допомоги у голови Корсунь-Шевченківської РДА: він хотів придбати значок, випущений ще за радянських часів. Може, й дрібничка, та для колекціонера вона важить багато. А ще більше важить увага, з якою поставилися до його прохання. Про це «Новій Добі» повідомили в апараті Корсунь-Шевченківської РДА.

У жовтні цього року на адресу райдержадміністрації надійшов лист від інваліда І групи Любомира Євгеновича Півсетка, який проживає в місті Козова Тернопільської області. В своєму листі Любомир Євгенович повідомив, що він є колекціонером предметів на шевченківську тематику. Інвалід попросив голову райдержадміністрації Сергія Гудименка допомогти йому придбати значок «Музей історії Корсунь-Шевченківської битви», випущений ще за радянських часів.

Вже за декілька днів райдержадміністрація спільно з дирекцією Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного заповідника надіслала в подарунок Любомиру Євгеновичу вищезгаданий предмет колекціонування, щиро побажавши йому міцного здоров\’я, життєвої енергії, можливості втілити в реальність плани та задуми.

Згодом пенсіонер-інвалід звернувся до райдержадміністрації з вдячною відповіддю: «Шановний пане Гудименку! Щиро вдячний Вам за значок. Я є інвалідом з обмеженими можливостями, а колекціонування Шевченкіади є стимулом мого життя»
Повага і турбота про людей з обмеженими можливостями – це ознака розвинутої держави з високими суспільними стандартами. І дрібниць у цій роботі немає.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x