Про бойові будні смілянським школярам розповів Святослав Андрієнко

Про бойові будні смілянським школярам розповів Святослав Андрієнко

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Серед них і наші земляки.
З метою виховання в учнів патріотизму, гордості за наших захисників Вітчизни нещодавно в Макіївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася зустріч учнів 7 класу із односельцем, колишнім учнем школи, а нині учасником бойових дій в зоні АТО – Андрієнком Святославом Владиславовичем.

Про це «Нова Доба» дізналася в Смілянській РДА.

І педагоги, і учні зі сльозами на очах зустріли свого колишнього учня. Як справжнього героя, привітали його оплесками і квітами. Розпочала зустріч класний керівник 7 класу Ольга Коваленко. Спочатку всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, які полягли, захищаючи волю та незалежність нашої країни.

Із вступним словом до присутніх звернулася директор школи Світлана Кушкова. Вона розповіла про соціально-політичну ситуацію на Сході та закликала учнів не забувати про великий внесок наших земляків у боротьбі за мир. Із захопленням учні слухали і розповідь заступника директора із виховної роботи Людмили Бондаренко про дитячі роки Святослава, адже вона була його класним керівником. Також на зустрічі виступила Людмила Крамар – голова ради ветеранів, бібліотекар сільської бібліотеки, яка презентувала поезії зі збірки Б.Гуменюка «Вірші з війни», написані під обстрілами ворожих градів. Надали слово і нашому герою, Святославу Андрієнку та мамі воїна, який наразі перебуває в зоні АТО, Ользі Руденко. Святослав розповів учням про нелегкі бойові будні та умови проживання в зоні АТО. Його емоційна розповідь була наскрізь пронизана любов’ю до України. Учні школи привітали дорогого гостя власними віршами про Україну та піснею «Хай живе вільна Україна», а наприкінці зустрічі вручили воїну оберіг, який виготовили власноручно.

Окрему подяку хотілося б висловити постійним спонсорам школи Василю Кохасю та Наталії Кохась, які підготували подарунки для наших гостей. Їхня підтримка – свідчення небайдужого ставлення до сьогоднішніх проблем в Україні, непохитну віру у світле майбутнє нашої держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x