Новий трактор придбав Золотоніський лісгосп

Новий трактор придбав Золотоніський лісгосп

У Золотоніському лісгоспі дбають про оновлення автотракторного парку. Оскільки основним завданням підприємства є створення та вирощування високопродуктивних насаджень, охорона та захист лісу, тому більшість робіт потребують сучасної механізації.

Днями у лісгосп прибув новенький трактор МТЗ-82, придбаний за власні кошти підприємства. Техніка білоруського виробництва обрана не випадково, адже саме такі трактори підходять для роботи в лісі, а ще вони легкі у користуванні та доволі недорогі в обслуговуванні.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

«Цей трактор стане надійним помічником золотоніських лісівників, адже замінить старий трактор, строк експлуатації якого минув більш як десять років тому, і який вже давно вичерпав свій моторесурс. Трактор передаємо до Ліплявського лісництва, де він працюватиме на базовому лісовому розсаднику та на роботах з відновлення лісу» – розповідає директор лісгоспу Микола Бас.

Лісничий Ліплявського лісництва Олександр Чаруха та колектив підрозділу впевнені, що новий трактор допомагатиме успішно та вчасно справлятися з лісокультурними роботами.

Директор лісгоспу Микола Бас модернізацію техніки вважає вкрай необхідною та важливою. Так, наприкінці минулого року на один з вантажних автомобілів – КАМАЗ встановили гідроманіпулятор АТЛАС-100, що значно прискорює роботу з навантаження лісопродукції. Крім того, придбали для базового розсадника Ліплявського лісництва сучасний оприскувач.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x