У Смілі навчалися батьківській компетентності

У Смілі навчалися батьківській компетентності

У Смілянському дитячому садочку № 24 відбулося випускне занняття тренінг-курсу з формування батьківської компетентності «Батьківство в радість». Завершення завжди має потужний ефект: воно надає можливість поділитися своїми досягнення, напрацюваннями та висловити свої почуття один одному.
Щире та непідробне почуття довіри панувало в залі. Учасники тренінгового курсу знайшли справжніх друзів та підтримку один в одному.

Про це «Нова Доба» дізналася у центрі соціальних служб для сім\’ї, дітей та молоді Смілянського міському.

Дана – мама, яка була активним учасником курсу, відмітила: «Я дійсно розмовляю з молодшою донькою з позиції великого та розумного дорослого, який всю інформацію подає «згори». Під час участі у вправах я відчула, що навіть приємні слова «згори» не сприймаються, а що вже говорити про образи чи настанови? Дякую! Це справжнє прозріння!»

Тренер, фахівець Смілянського міського центру соціальних служб для сім\’ї, дітей та молоді, відзначила зростання кожного із батьків та побажала їм родинного затишку, нових здобутків та успіхів у вихованні дітей.
Цікавою формою роботи з батьками було написання листа до себе в майбутнє. Учасники тренінгу пригадали всі здобутки за період навчання та помріяли про те якими вони та їхні діти будуть через 6 місяців. Конверти були заклеєні та підписані домашні адреси кожного із батьків. Через півроку тренер надішле їх адресатам.
На закінчення кожен учасник отримав унікальний сертифікат, який засвідчив участь в тренінгу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x