Шполянські волонтери об’єднуються

Шполянські волонтери об’єднуються

У серпні торік при Шполянській районній державній адміністрації був створений координаційний центр допомоги українській армії.

Протягом всього цього часу з допомогою центру було забезпечено військових-земляків усім необхідним. Нині координаційний центр продовжує активну діяльність. 5 лютого голова Шполянської райдержадміністрації Володимир Потапенко зібрав засідання центру та волонтерських організацій району, а саме: ГО «Шполянська районна «Самоборона Майдану»» (координатор центру Сергій Поперечний), Самооборона «Оберіг» (керівник Сергій Кепша). Також у засіданні взяли участь представник «Самооборони Майдану» м. Ватутіне, члени Громадської ради, представники районної ради та родичі військовослужбовців, які на даний час перебувають в зоні АТО. Шполяни зібралися, щоб об’єднання зусилля волонтерського руху району в єдиний центр.

«Останнім часом почала зростати кількість шахрайських організацій волонтерів, які, користуючись довірою населення, діють на території нашого району», — зазначив Володимир Потапенко і запропонував волонтерам діяти скоординовано та спільно використовувати благодійні кошти, які надходять для забезпечення потреб бійців та їх сімей. На засіданні також розглянули питання про перерахування коштів на перевезення мобілізованих військовослужбовців до військових частин, надання допомоги дровами для трьох сімей бійців-земляків, які виконують завдання в зоні АТО.

По завершенню було вирішено, що подальша робота з надання допомоги військовослужбовцям та їх сім’ям, проводитиметься спільно та скоординовано і контролюватиметься координаційним центром.

Катерина ВАЛЬЧИКОВСЬКА

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x