Хоспісу Червоний Хрест подарував пральну машинку

Хоспісу Червоний Хрест подарував пральну машинку

Пральну машинку, а ще табурети для їдальні подарували черкаському хоспісу, відкритому на базі КНП «Друга черкаська міська лікарня відновного лікування» керівники міськрайонних організацій Товариства Червоного Хреста. Про це «Новій Добі» повідомили в обласній організації Товариства.

Щорічно у місті паліативної допомоги потребують близько п’ятисот невиліковно хворих жителів. Для них було відкрито терапевтичне відділення з ліжками паліативного лікування. Та відкрити мало, треба створити й належні умови для перебування там хворих.

Саме тому днями голова обласної організації Червоного Хреста Іван Гретченко спільно з керівниками міськрайонних організацій Товариства відвідали хоспіс. Червонохрестівці вже допомогли з ремонтом навісу. В планах – облаштування їдальні для хворих.

– Сьогодні ми завезли в хоспіс 15 табуреток для столової. Найближчим часом спільними зусиллями всіх міськрайонних організацій Червоного Хреста придбаємо й 10 столів. А ще презентували пральну машинку, яка є дуже необхідною для цього відділення, – говорить Іван Іванович.

Крім того, працівники Товариства постійно допомагають з продуктами харчування для хоспісу. Працівники лікувального закладу вдячні благодійникам за увагу та підтримку, та звертаються з проханням допомогти придбати холодильник для відділення. Працівники Товариства пообіцяли посприяти з цим у найближчий час.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x