День Святого Валентина в ТРЦ «Lubava»

День Святого Валентина в ТРЦ «Lubava»

Дата: 14 – 15 лютого 2015 року, 14:00

Тип події: конкурси, розважальні програми, майстер-класи

Де: м.Черкаси, бул. Шевченко 208/1.
Ціна – бесплатно
14 лютого в 14:00 ТРЦ «Lubava» запрошує відсвяткувати найромантичніше свято зими – День Святого Валентина.

На початку свята відбудеться майстер-клас зі створення оригінальних валентинок, милі і усміхнені купідони-майстрині допоможуть вам у цьому.

Для тих, хто ще не зустрів свою любов, «Lubava» приготував відмінний привід познайомитися. За результатами фото-конкурсу «Він + вона» в соціальній мережі «Вконтакте» учасники, що пройшли у фінал візьмуть участь в інтерактивній грі «Кохання з першого погляду» з безліччю конкурсів та сюрпризів. Переможці отримають у подарунок романтичну вечерю на двох від ресторану «MANHATTAN», інші яскраві пари отримають подарунки від партнерів заходу: кінотеатру «Мультиплекс», боулінг-клубу «Lucky Strike», «7D Deep», ресторану «Так і Було».

Для закоханих на сцені буде розташована спеціальна романтична арка, де протягом дня всі відвідувачі зможуть обмінятися обітницями любові і отримати сертифікат про одруження. Подивимося скільки доль з\’єднаються в цей день!

Також приготували величезну кількість тематичних вікторин, любовне караоке та конкурс на найоригінальніше освідчення в коханні.

Головною подією цього дня стане святковий флешмоб «Теплий поцілунок зими!». Під час флешмобу виберемо саму ніжну і саму пристрасну пару, яка отримають подарунки від партнерів заходу.

Тому гарний настрій ми вам гарантуємо!

15 лютого в 14:00 відбудеться майстер-клас від викладачів \”Палацу дитячої та юнацької творчості\”. У цей день виготовляємо квіти і амурів, декоруючи їх незвичайними матеріалами.

Після, вас чекають чарівні ноти живої музики.

Романтичну пригоду починається в ТРЦ «Любава»!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x