Шполянський голова відвідав вимушених переселенців у таборі «Олімпія»

Шполянський голова відвідав вимушених переселенців у таборі «Олімпія»

Голова району зустрівся з Кримківською громадою та відвідав вимушених переселенців у таборі «Олімпія»
5 лютого очільник райдержадміністрації Володимир Потапенко з начальником фінансового управління Володимиром Пустовітом здійснили візит в село Кримки Шполянського району, де зустрілися з головою сільської ради Ольгою Діденко та секретарем Віктором Мандибурою.

Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

«Одним із головних завдань мого візиту – це недопущення закриття шкільного закладу населеного пункту, а також безкоштовне харчування дітей молодшого шкільного віку» – наголосив Володимир Миколайович, і розповів про можливі шляхи вирішення наповнення сільського бюджету. Перед головою виконкому сільської ради було також поставлено завдання перезаключення договорів за незатребувані пайові наділи, вжиття заходів в установленому законом порядку щодо передачі в оренду земельних ділянок під ставками та іншими категоріями земель (проектно-польові шляхи, господарські двори, пасовища, землі не сільськогосподарського призначення) які знаходяться за межами населеного пункту та інше.

Після обговорення проблематики поставлених завдань голова райдержадміністрації провів особистий прийом громадян, де заслухав основні проблемні питання селян, а саме: безкоштовне харчування школярів 1-4 класів, проблема встановлення котельного обладнання в Кримківській НВК загальноосвітній школі, також пропозиція від молоді – виділення приміщення під спортивний зал, проблеми газифікації деяких вулиць та інші нагальні питання.

По закінченню зустрічі Володимиром Миколайовичем було знайдено шлях у вирішенні проблеми безкоштовного харчування дітей молодшого шкільного віку.

Шполянський голова відвідав вимушених переселенців у таборі «Олімпія»
У цей день очільник Шполянщини також завітав до родин вимушених переселенців зі сходу України, які проживають в дитячому оздоровчому таборі «Олімпія» Шполянського району Черкаської області.
«На даний момент тут перебуває 55 чоловік, для нас забезпечили комфортні умови проживання, також ми відчуваємо дуже добре відношення, привітне ставлення, розуміння від населення вашого регіону, та висловлюємо велику подяку всім людям і керівництву району, які завжди відгукнуться на допомогу» – зазначила переселенка з Луганщини Ярильченко Олена Григорівна. Поспілкувавшись з родинами на території яких йде війна Володимир Потапенко запевнив, що районна державна адміністрація надаватиме допомогу та буде здійснювати соціальний супровід в облаштуванні сімей на новому місці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x