Жителі Лесьок передали в зону АТО майже 9 тонн продуктів харчування

Жителі Лесьок передали в зону АТО майже 9 тонн продуктів харчування

Принаймні, раз на місяць жителі населених пунктів району відправляють допомогу воякам, які перебувають в зоні АТО. Крім продуктів харчування, передають бронежилети, засоби зв’язку, теплі речі.

За інформацією сільського голови Лесьок Миколи Баса, жителі села, депутатський корпус, підприємці неодноразово надавали допомогу нашим воякам, які нині відстоюють свободу та незалежність на сході держави. Відтак, односельчани зібрали майже 9 тонн продуктів харчування. Крім того, на передову передали бензопилу, радіостанцію та бронежилет. На зібрані кошти закупили теплі речі, зокрема бушлати, білизну.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Водночас, за інформацією сільського голови Василя Харченка, нещодавно 250 кг продуктів харчування та інші необхідні речі військовим у Донецьку область через волонтерів передали жителі Геронимівки.

Нагадаємо також, що на засіданні координаційного центру з надання допомоги військовим, які перебувають в зоні АТО, координатор центру Олег Деркач наголосив, що наші військові потребують наразі засобів обігріву, теплих речей. Минулого тижня волонтери передали воякам під Дебальцевим буржуйки, продукти харчування, речі першої необхідності, а також книги та газети від місцевої редакції та листівки від дітей. Робота в цьому напрямку триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x