Прем’єра сезону стартувала в Черкаському драмтеатрі

Прем’єра сезону стартувала в Черкаському драмтеатрі

Повія, небіж і три невгамовні тітки. Прем’єра сезону стартувала сьогодні в Черкаському драмтеатрі. «Натюрморт із товстим небожем» – нова робота від молодого режисера Леся Павлютіна. У трагікомедії ідеться про складні взаємини, нереалізовані мрії та кохання. До чого це призводить – уже бачила Ольга Скорик.

На горищі драматичного театру розігруються непідробні пристрасті. Три нереалізовані в житті тітки надмірно люблять і занадто піклуються про свого племінника-сироту. Навіть відсиділи через нього у в’язниці. Таке няньчення зробило хлопця товстим, закомплексованим, замкнутим і самотнім.

Аби виправити ситуацію, невгамовні тітоньки запрошують додому повію. І розмірене життя перевертається з ніг на голову.
Саме про`кохання, нереалізовані мрії, складні взаємини поколінь, особисті комплекси, самотність і не тільки нова вистава молодого черкаського режисера Леся Павлютіна «Натюрморт із товстим небожем». За твором румунського автора Іона Сапдару. Переклав українською також Павлютін.

Лесь Павлютін, режисер: «Вона дуже сучасна за духом. А з іншого боку, її пише людина досвідчена. І бачить молодих людей, і старших людей. Розуміння, що поруч із любов’ю існує смерть і незрозуміла, і безглузда. Це – таємниця. Її не можна пояснити. Вона має досить реалістичний вигляд. Любіть і цінуйте себе і своїх пращурів, своїх нащадків».
Працювати над виставою актори розпочали ще в липні.

Любов Скобель, заслужена артистка України: «Я й досі під враженням. Ще й сльози не висохли. Актриси, котрі грали тіточок, трохи старші. Але молодь – шикарна. Ми дослуховуємося до них, вони до нас, бо по-сучасному хочеться працювати, по-сучасному з ними хочеться жити».

У виставі – і сміх, і сльози, і час для роздумів. Прем’єрна трагікомедія байдужим не лишила нікого.
Іванна, глядачка: «Вистава мені дуже сподобалася. Є над чим замислюватися».

Олександр, глядач: «Мне очень понравилось. Очень классная пьеса. Задела за живое. По-современному. Какие-то старые пьесы смотришь, столетья назад. То сейчас очень классно было».

Переглянути «Натюрморт із товстим небожем» можна 7, 13 та 14 грудня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x