Черкаські меломани провели «Ніч» з Арсеном Мирзояном (відео)

Черкаські меломани провели «Ніч» з Арсеном Мирзояном (відео)

З любов’ю і про любов. Ніч відвертостей, задушевних пісень та живого звуку черкасцям подарував Арсен Мирзоян. У рамках всеукраїнського туру співак відвідав і Черкаси. Та музична ніч більше не повториться. Але наші журналісти впіймали її настрій, і все зафільмували. Відеоспогадом про ніч з Мирзояном поділиться наша Олена Берестенко.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті vikka.

Колись скромний інженер із Запоріжжя, нині він український секс-символ. Публіку бере харизмою та проникливими піснями. Усі композиції Арсен пише сам. Та додає – не нотами, а серцем.

Арсен Мирзоян, співак: «З особливим трепетом це пісні, які для мене актуальні. Я не кон’юктурщик, щоб підлаштовуватись під час. Є події, які викликають емоції в тебе. І ти, як автор, на це реагуєш».
Міста-мільйонники у концертному графіку Мирзояна – у осінньому минулому. У програмі «Ніч» – переважно невеликі обласні центри. На черкаській сцені Арсен вперше. Хоч і фанатів, і друзів у нього тут хоч відбавляй.

Арсен Мирзоян, співак: «У мене кум і кума он там бігають. Приставали тільки що (сміється). Вони черкащани. У Черкасах я був багато разів».
Арсен Мирзоян, співак: «Західна Україна на собі вже пережила три наші тури. А центральна – жодного. Тому це така собі розвідка боєм. Приїздимо і знайомимось з публікою».
Серед колег по сцені Арсен Мирзоян – біла ворона. Без професійної музичної освіти та зіркової хвороби. Він став упізнаваним завдяки «Ночі». Додали упевненості «Капронові банти». А після «Невчасної» та «Смужки» і зовсім купався у славі.
І сильний, і слабкий водночас. Драйвовий та ліричний. У тяжкий для країни час Арсен продовжує співати. Бо мусить заробити сам, пояснює, перш ніж іншим допомогти.
Арсен Мирзоян, співак: «У нас є 95-та бригада. Зідзвонюємось, запитуємо, що потрібно конкретно. Але ми не беремо всю бригаду. Конкретну роту. Як підшефна наша».
У Черкасах Арсен не лише святкує свій дебют на сцені, а й день народження колеги по гурту. Публіка викохує його в оплесках. З черкасцями Арсен обіцяє провести ще не одну «Ніч».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x