Де й до якого часу можна зареєструватися на ЗНО?

Я закінчила школу торік, але з певних обставин не здавала незалежне зовнішнє оцінювання. Скажіть, де й до якого часу можна зареєструватися? І ще цікавить, які обов’язкові предмети підлягають тестуванню.

Ольга, м. Золотоноша

Реєстрація всіх охочих пройти зовнішнє незалежне оцінювання закінчується 20 лютого. Про це повідомила проректор з питань ЗНО і моніторингу якості освіти Черкаського ОІПОПП Наталія Лісова.
– Інформаційно-консультативні пункти з питань ЗНО на території нашої області знаходяться в двох навчальних закладах: Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини та Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, – повідомила Наталія Іванівна. – Можна зареєструватися самому за програмою, яка розміщена на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Для успішної реєстрації необхідно мати при собі паспорт, атестат про загальну середню освіту. Після введення даних у програму потрібно роздрукувати реєстраційну картку та контрольно-інформаційний лист. Потім заповнити реєстраційну картку, на яку вклеїти дві однакові фотокартки розміром 3 х 4 см. Далі підготувати пакет документів, у який вкласти копії паспорта та атестата про середню освіту (завірити власним підписом, поставивши дату та П І Б), реєстраційну картку.

Пакет із названими документами надіслати до Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (а/с №86, м. Київ, 02192). Якщо ви не можете впоратися з реєстрацією самостійно, а інформаційно-консультативний пункт знаходиться в іншому місті, то зверніться до працівників Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників (тел. 64-05-90) або до одного із загальноосвітніх навчальних закладів. Адже в школах є відповідальні особи за реєстрацію учнів на ЗНО, які допоможуть вам.

Як зазначила Наталія Лісова, для вступу до ВНЗ можна обрати не більше 4-х предметів, з яких обов’язковим є українська мова й література.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x