В Чорнобаївській районній бібліотеці відбулася зустріч з воїнами АТО

В Чорнобаївській районній бібліотеці відбулася зустріч з воїнами АТО

7 лютого в приміщенні Чорнобаївської центральної районної бібліотеки відбулася зустріч учасників клубу ветеранів війни і праці «Зустріч» та Савківського жіночого клубу «Берегиня» з воїнами АТО. Захід відбувся за фінансової підтримки Чорнобаївського територіального центру та районної ради ветеранів.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

На засіданні було четверо із тих, хто представляє наш край в буремному регіоні і боронить цілісність, свободу і незалежність України – жителі с. Богодухівка – Сергій Назаренко, Олександр Павлич, чорнобаївець Павло Винник, голова ГО «Воїни АТО Черкащини» – Олександр Халамейдик. Ризикуючи власним життям, наші земляки виступили на захист суверенітету Батьківщини, мирного життя мешканців сходу. Волноваха, Дебальцеве – це місцевості, де вони тримали рубежі.
Для всіх присутніх Павло Винник виконав власні пісні про ті страшні події, які довелося пережити бійцеві.
В Чорнобаївській районній бібліотеці відбулася зустріч з воїнами АТО
На днях Олександр Володимирович, голова ГО «Воїни АТО Черкащини», знову вирушатиме на схід, і повезе своїм друзям-побратимам подарунки від чорнобаївців. Працівники Чорнобаївської районної бібліотеки передали бійцям власноруч сплетену захисну сітку, а також зібрали невелику грошову допомогу. Також, учні 6-Б класу Чорнобаївської гімназії підготували листи, малюнки та народні обереги, які оберігатимуть їхнє життя, зігріватимуть теплом і любов’ю рідного дому, нагадуватимуть про вдячність односельців.

Воїни щиро дякували за підтримку, яку їм надають земляки. Особливу подяку висловлювали Анатолію Гичці, який кожного з них підтримав у скрутну хвилину. Анатолій Миколайович теж був присутній на заході і розповів про свою діяльність та про проблеми нашої армії.

Відкритого листа до бійців АТО та власні вірші про війну зачитали учні 7-А класу гімназії Максим Дикий та Ярослав Гурин.

Всі присутні висловили подяку і шану бійцям зони АТО, побажання миру і обов’язково, найшвидшого їх переможного повернення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x