У Черкасах горів склад з поролоном

У Черкасах горів склад з поролоном

10 лютого о 9:00 у Черкасах по вул. Хіміків, 74 в одноповерховій виробничій будівлі, що належить ПАТ «Черкаське хімволокно», виникла пожежа. Вогонь дуже швидко охопив один із складів, де зберігався поролон.
Виявивши пожежу, працівники підприємства намагалися протягом тривалого часу ліквідувати вогонь за допомогою вогнегасників власними силами, проте, використавши кілька десятків вогнегасників і не вгамувавши вогонь, працівники зателефонували до Служби порятунку.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті МІА Черкаси.

До місця пожежі за підвищеним номером виклику були одразу направлені сили і засоби з 6-ти пожежно-рятувальних підрозділів міста та Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Загалом до ліквідації пожежі було залучено 8 пожежних та спеціальних автомобілів та 50 рятувальників Черкаського гарнізону. Через зволіканням із повідомленням, на час прибуття на місце перших пожежно-рятувальних автомобілів вогонь встиг поширитися на площу 350 м.кв.

Гасіння пожежі також ускладнювалася значним горючим завантаженням приміщення складу.

Завдяки злагодженим діям рятувальників о 11:05 пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула на час прибуття перших пожежних розрахунків. Рятувальники також не дали вогню поширитися на інші приміщення, що знаходилися в цій споруді.

Причина та збиток від пожежі, а також інформація по постраждалим наразі встановлюються.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x