Посадовці перешкоджають черкащанину зайнятися фермерством

Посадовці перешкоджають черкащанину зайнятися фермерством

Іван Норенко хоче зайнятися фермерством у Золотоніському районі, та йому всіляко перешкоджають відповідні служби. Чоловік на такі дії посадовців поскаржитися голові Черкаської ОДА Юрію Ткаченкові під час особистого прийому громадян. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

– Я маю розсадник, – пояснює Іван Макарович, який уже має досвід фермерського господарювання. – Попросив про відведення 2,6 гектара для горіхового саду в Чапаєвці. Звернувся в управління Держкомзему. Там сказали їхати до ЦНАПу в Золотоношу, де мені написали, які документи ще слід зібрати. Я все це зробив, але потім починаються якісь відмовки. До пуття ніхто нічого не пояснює. І тут дізнаюся, що цю ділянку нібито вже оформляють на іншого.

Юрій Ткаченко відразу зателефонував до голови Золотоніської РДА. Обласний керманич доручив йому негайно розібратися в ситуації та доповісти про результати.
– Людина хоче відкрити своє маленьке фермерське господарство, відповідно створити робочі місця, – зазначає очільник області. – Натомість наштовхується на всілякі перешкоди. І таких випадків, на жаль, чимало. Але так не має бути!

Понад тиждень тому голова Черкаської ОДА публічно розкритикував роботу обласного Держкомзему та реєстраційної служби. Він наказав навести там урешті лад, змінивши для початку керівництво. Відведений на це термін ще не збіг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x