Черкаські фіскали провели 32 службових розслідування

Черкаські фіскали провели 32 службових розслідування

У січні відділ власної безпеки фіскальної служби провів 32 службових розслідування.

Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

За повідомленням відділу власної безпеки головного управління ДФС у Черкаській області першого місяця цього року у напрямку профілактики проведено 79 заходів з упередження корупційних правопорушень. Відбулось 32 службових розслідування і перевірки. За їхніми результатами керівництву державних податкових інспекцій області внесено 19 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 14 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

До органів прокуратури направлено 3 матеріали для надання правових висновків діям податкових та митних працівників. За даними матеріалами відкрито 1 кримінальне провадження щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків. На даний час триває досудове розслідування.

ГУ ДФС у Черкаській області просить черкащан одразу повідомляти про будь-які протиправні дії працівників фіскальної служби за номером телефону довіри Головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81, або за номером спеціальної гарячої лінії ГУ ДФС у Черкаській області 33-91-34.

Також дієвим інструментом двостороннього зв’язку із підприємцями та громадянами є інтерактивний сервіс Державної фіскальної служби України «Пульс». За номером (044) 284-00-07 фахівці сервісу приймають звернення про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкових інспекцій та митниць, оперативно та в повному обсязі вирішують суперечливі питання, які виникають в процесі адміністрування податків, або під час митного оформлення.

З початку року фахівці сервісу прийняли 424 звернення за номером «Пульсу». 4 з них надійшло від платників та громадян Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x