Пісні на вірші Шевченка й Симоненка лунали в художньому музеї

Пісні на вірші Шевченка й Симоненка лунали в художньому музеї

Музика любові і радості милувала глядачів у залі обласного художнього музею. Напередодні свята закоханих у гості до черкащан завітав творчий дует «Простір музики».

Пісня поєднала артистів у 2000 році. З тих пір Ігор Якубовський та Сергій Мороз об’їздили з концертами майже весь світ.
Виступають музиканти у жанрі авторської пісні, «співучої поезії». Але є тут і блюз, і джаз, і кантрі, і романс. У їхній творчій скарбничці – твори власного авторства й пісні на слова Тараса Шевченка, Василя Стуса, Ліни Костенко, Олександра Олеся, Василя Симоненка, Бориса Олійника та багато інших.

Про це «Новій Добі» повідомляє власкор.

За словами артистів, музика любові і радості складає сенс їхнього життя. Віртуозне володіння інструментом, камерність виконання, музична інтонація, тембр голосів, міміка артистів заполонили залу музею відчуттям взаємної довіри і взаєморозуміння, теплого неформального спілкування в колі друзів.
Загострено-особистісний характер пісень, їхня незаангажованість, здатність консолідувати навколо себе небайдужих людей – все це зробило концерт художньою, естетичною, духовною часткою сьогодення.
Пісні на вірші Шевченка й Симоненка лунали в художньому музеї
Глядачі дякували музикантам аплодуючи стоячи, що викликало не аби яку реакцію у виконавців, і певну кількість пісень вони виконали «на біс».
Творчий дует «Простір музики» пообіцяв неодмінно повернутися і ознайомити глядацьку аудиторію черкащан із своїми новими творами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x