Фронтмен «Теорії простору» даватиме сольний концерт у золотоніській кав’ярні

Фронтмен «Теорії простору» даватиме сольний концерт у золотоніській кав’ярні

Андрій Клименко, співзасновник та лідер рок-гурту «Теорія простору», котрий вже встиг завоювати неабияку популярність в країні, вирішив використати час перебування на малій батьківщині у Золотоноші з користю. У місцевій кав’ярні на вулиці Шевченка музикант має намір провести вечір акустичної музики. Концерт сольний, адже виступатиме Андрій без інших учасників колектив. Головних дійових осіб двоє – Клименко і акустична гітара, щоб, за словами автора ідеї, було присутнє відчуття «домашності» і відвертості.

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Золотоноша.

– Це чудова нагода зіграти для давніх знайомих та мешканців міста, в якому я виріс. Негучно і щиро. Саме в такій неформальній атмосфері найзручніше вести емоційний діалог зі слухачем, такого діалогу хочу і з меломанами рідного міста”, – пояснює рок-музикант. На заході використовуватиметься репертуар «Теорії Простору», але буде лунати і чимало пісень, які в інтернеті знайти неможливо, зокрема кілька нових. Сам Клименко, не дивлячись на столичне життя, рідним містом вважає Золотоношу, тому ідею завітати сюди з власною творчістю виношував давно.

Більше того, творчий шлях гурту «Теорія Простору» почався саме в цьому місті, на фестивалі “Звуки Незалежності” у 2013 році.

– Не знаю, коли гуртом зможемо відвідати Золотоношу з концертом, тому це чудова можливість почути наші пісні. В затишній атмосфері, найбільш сприятливій для акустичного формату, – звертається до містян Андрій. Вхід на вечір безкоштовний. Виступ відбудеться 15 лютого (неділя) о 19:00 в «Кав’ярні» на Шевченка, 151.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x